Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δίας Α. Δημητρίου-Μ. Αλέξανδρος Τριλόφου 5-2 Προελαύνει ο Δίας!

Συνεχίζει να κεραυνοβολεί τα αντίπαλα δίχτυα στην έδρα του ο ΔΙΑΣ καθώς φιλοδώρησε με 5 τέρματα και την άμυνα του Μ.Αλεξανδρου. Οι γηπεδούχοι έδειξαν απο τη σέντρα τις διαθέσεις τους καθώς μόλις στο 4΄ ο Καιμακάμης έκανε το 1-0. Η επιθετική υπεροχή του ΔΙΑ συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χάνοντας πολλές ευκαιρίες μέχρι το 32' οπού με απευθείας φάουλ ο σπεσιαλίστας Μανίκας εκανε το 2-0.
Το Β' μέρος ξεκίνησε εξίσου δυναμικά και στο 50' και πάλι ο Μανίκας με δυνατο σούτ εξω απο την περιοχή έκανε το 3-0. 3 λεπτά αργότερα ηταν η σειρά του Τσιριμπαση να χριστεί σκόρερ για ακόμη ένα παιχνίδι με πλασέ μεσα απο την περιοχή. Στο 65' μετα απο σέντρα του Μανίκα με άψογο πλασέ χαμηλά στην απέναντι γωνία ο Κατσαβάκης έγραψε το 5-0 και άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα για την φετινή σεζόν.


Στη συνέχεια και αφού η ομάδα του ΔΙΑ πραγματοποίησε και τις 4 αλλαγές μπαίνοντας στο παινχίδι νέαροι παίκτες η ομάδα του Μ.Αλεξανδρου βρήκε χωρους και σημείωςσ 2 τέρματα μεσα σε 3 λεπτα.
στο 75' ο Hohxa μετα απο λάθος στο ύψος του κέντρου με ατομικ΄προσπάθεια πέρασε 3 αμυντικούς του ΔΙΑ και μόνος του απέναντι απο τον Παανικολάου μέιωσε σε 5-1, ενώ στο 79' μετά απο κόρνερ ο Σαφ'ετης εκανε το τελικό 5-2.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΙΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Τριανταφύλλου-Μανίκας): Παπανικολαου Στ, Κατσιγιάννης Κ.(53'). Καιμακάμης(70'). Μπουρονίκος Β. Κυπαρίσσης Δ. Μπουρονίκος Λ. ΚατσιγιάννηςΔ(62'). Τσαούσης, Μανίκας, Τσιρίμπασης(65') Κατσαβάκης/ Καρακούσης. Ζερβας Α(65). Ζερβας Δ. Κυπαρσίσσης Γ. Παλιαρούτας(53). Τριανταφύλλου(62). ΒαλτασάρηςΝ(70).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ (Τσενικογλου): Στεργιούλας, Ντερβισαι, Μαυριδης, Μουστα, Ευγενιαδης(53), Τσενικογλου(67), Ελενιδης(78), Μπατσι, Σαφέτης, Hohxa/ Μουλαι(53), Πετρίδης(67), Κατερτζης(78)
Απο: Δία Α. Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου