Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Πιερικός Ρυακίων-Ταύρος Ελάφου 5-1 Πήραν φόρα τα Ρυάκια!

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε ο Πιερικός Ρυακίων στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 επί του Ταύρου Ελάφου στο Δημοτικό γήπεδο »Δ. Μπουκλής».
Ο τραυματισμός του έμπειρου αμυντικού και αρχηγού του Ταύρου Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου στο δεκάλεπτο αποδείχθηκε καθοριστικός στην έκταση του σκορ, ενώ όλη η ομάδα ήταν κακή αγωνιστικά γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα.

Οι γηπεδούχοι που πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στη σεζόν, προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με 2-0 χωρίς μάλιστα να απειληθούν, και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα στην επανάληψη όπου αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγο της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παρμακτσίδη Κ. στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Με αυτή τη νίκη ο Πιερικός ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς ενώ ο Ταύρος υποχώρησε στην 12η με 19β.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 11΄  σέντρα του Κόλτση απο θέση δεξιά, κεφαλιά του Κονιανή στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα στα δίχτυα του Δεληγιαννίδη (1-0). Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαμπατζιάνης με ατομική προσπάθεια και σουτ ανάγκασε τον Δεληγιαννίδη να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 17΄ σουτ πλασέ του Κόλτση από πάσα του Μπαμπατζιάνη απομάκρυνε ο τερματοφύλακας σε πλάγιο άουτ.

Στο 25΄ σε φάουλ γέμισμα του Ουσταμπασίδη, ο Κουσουρής από κοντά με προβολή έγραψε το 2-0.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Παρμακτσίδης Κ. του Πιερικού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 54΄ δυνατό σουτ φάουλ του Καραγκιοζίδη από τον άξονα, ο Μαντζόλης σωστά τοποθετημένος παραχώρησε κόρνερ.

Στο 67΄ από την ασίστ του Σάκη Κόλτση, ο Σιαμπάνης με πλασέ διεύρυνε το σκορ σε 3-0, γκολ που δεν πανηγυρίστηκε από τους ίδιους, μιας  και η προηγούμενη ομάδα τους ήταν ο Ταύρος.

Στο 75΄ ο Κόλτσης με έξοχη ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 4-0.

Στο 90΄+1΄ έπειτα από την ασίστ του Σιαμπάνη, ο Μάνης εύκολα με πλασέ αύξησε το σκορ στο 5-0.

Στο 90΄+4΄ ο Γεωργαντάς Σ. εκτέλεσε φάουλ γέμισμα και ο Αδαμόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της τιμής για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον κ. Μέγα με βοηθούς την κα.  Τσικλητάρη Δ. και τον κ. Βρούζο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ (Στέφανος Ζαλίκας)
Μαντζόλης, Συρόπουλος Αν., Μπατσαράς (69΄ Κακάνης), Παρμακτσίδης Κ., Παρμακτσίδης Π., Ουσταμπασίδης, Κονιανής (50΄ Μάνης), Μπαμπατζιάνης, Κόλτσης (79΄ Λαζαρίδης), Κουσουρής, Λιόλιος (62΄ Σιαμπάνης).

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ (Χρήστος Βελώνης)
Δεληγιαννίδης, Λιανός, Γεωργαντάς Α., Μουρατίδης (76΄ Αδαμόπουλος), Παπαγιαννόπουλος Δ. (14΄ λ.τ. Καραγκιοζίδης – 76΄ Μπομπόλης), Γεωργαντάς Σ., Μπανάβας, Παπαδόπουλος Κ., Σουρλόπουλος (72΄ Μαρκάτης), Κοσμίδης, Διαμαντόπουλος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και παρά την ήττα, ο Πρόεδρος του Ταύρου κ. Γιώργος Σταμάτης έκανε το τραπέζι για άλλη μια φορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα στην ψησταριά »Ξανθός ο Μακεδόνας» στην Έλαφο, δείχνοντας στον κόσμο, ότι αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μια οικογένεια.
Γρηγόρης Τσαπράνης
Πηγή: pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου