Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Τρένο ο ...Βόλος! Με Δεμηρτζόγλου, Ντόση, Κυπαρίσση και Δημηνά 5-0 το Νεοχώρι!

Την 11η νίκη του σε 12 αγώνες πέτυχε ο ΝΠΣ Βόλος υποδεχόμενος τον Διγενή Νεοχωρίου στην αυλαία του 1ου γύρου για τον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο έχοντας ένα καλό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο κι ένα δεύτερο στο οποίο δεν φόρτσαρε, επιβλήθηκε με σκορ 5-0 του αντιπάλου του, δίνοντας πανηγυρικό χρώμα στην τελευταία παράστασή του για το 2017. Ο ΝΠΣ Βόλος εκτός της κατάκτησης του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα, "ανακηρύχθηκε" και η πιο παραγωγική επίθεση της Γ' Εθνικής, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, φορτώνοντας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με 37 τέρματα τα αντίπαλα δίχτυα.

Άνετα 3-0 στο ημίχρονο

Το παιχνίδι στη Νεάπολη κύλησε όπως θα το περίμεναν οι περισσότεροι, με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και την κατοχή της μπάλας, προσπαθώντας να βρουν τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, έχοντας στο πλάνο τους να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς οι παίκτες του Χουάν Φεράντο, ξανακέρδιζαν την κατοχή της μπάλας πολύ γρήγορα όταν αυτή έρχονταν σε πόδια των ποδοσφαιριστών του Διγενή.

Μόλις το 10' ο ΝΠΣ Βόλος πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μάντζης εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ζέρη από τα δεξιά και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 21' ο Πέντα πήρε τη σκυτάλη κι μ' ένα όμορφο γκολ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά με τον Μαρσέλο Πέντα να πιάνει γυριστό σουτ στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καρατζά. Παρά το 2-0 το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να πιέζουν ψηλά. Έξι λεπτά αργότερα ο Δεμηρτζόγλου με κεφαλιά σε σέντρα του Ζέρη, έγραψε το 3-0 για την ομάδα του, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Κατέβασε "στροφές" στην επανάληψη

Η αντικατάσταση των Μάντζη και Δεμηρτζόγλου στην ανάπαυλα αλλά και οι αλλαγές των Πέντα (54'), Γκαρσία (63') αποσυντόνισαν τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής των γηπεδούχων που ναι μεν συνέχιζαν να έχουν την κατοχή, χωρίς όμως να φτάνουν απειλητικά στην αντίπαλη εστία, με τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλ' αυτά ο ΝΠΣ Βόλος πέτυχε ακόμη δύο τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του. Στο 81' ο Ντεντάκης με καρφωτή κεφαλιά σε κόρνερ του Ντόση, έκανε το 4-0, ενώ στο 92' ο Ζέρης με σουτ με το εξωτερικό από πολύ πλάγια θέση, ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας με εντυπωσιακό τρόπο το τελικό 5-0.

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας).
Βοηθοί: Δόσκορης (Φθιώτιδας), Κουρλός (Ευρυτανίας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χ. Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (46’ Ντόσης), Πέντα (54’ Σαλαμούρας), Καμπαγέρο, Μάντζης (46’ Κυπαρίσσης), Πίτου Γκαρσία (63’ Δημηνάς), Ηλιόπουλος.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Β. Μπιρσίμης): Καρατζάς, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής (73’ Ψαρράς), Αετόπουλος, Σκόνδρας, Μεζίνι (63’ Τσικρικάς), Γκαγκαστάθης (46’ Γιαννούλας), Αμπαδιωτάκης (46’ Κατσαμάγκας).
Πηγή: goalpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου