Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Όλυμπος Α. Σπυρίδωνα-ΠΑΟ Κ. Μηλιάς 4-0 Συνεχίζει ...και παραμένει μόνος στην κορυφή!

Πολύ καλή μέρα για τον πρωτοπόρο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΟ, με αντίπαλη ομάδα τον ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ.  Η νεανική ομάδα του Αστέριου Γιώτσα προσέφερε εξαιρετικό θέαμα επιβεβαιώνοντας τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα της Γ’Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για ένα περίπου εικοσάλεπτο υπήρξε ισορροπία στον αγώνα με τις 2 ομάδες να χάνουν ίσες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. 

Στο 20’ λεπτό χτύπημα κόρνερ από τον Καρτσαμπά, στη διεκδίκηση της μπάλας ανάποδο ψαλιδάκι από τον Κουλιανόπουλου, ο Τζακόι κινήθηκε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.

Στο 43’ ο ΓΑΣ με εξαιρετική αντεπίθεση από κάθετη μπαλιά του Γιώτσα σέντρα του Καρτσαμπά και κεφαλιά του Κουλιανόπουλου, έκανε το 2-0 λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και χάρισε πολύ καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Στο 71’ ο Σταυρογιάννης χτύπημα κόρνερ από αριστερά, βγάζει στο Γιώτσα, σέντρα ακριβείας στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ο Μπαμίχας το 3-0.

Στο 76’ μακρινή πάσα και αλλαγή παιχνιδιού από τον Κέπεντζη, σέντρα του Ασλανίδη από αριστερά και με κεφαλιά ο Τζακόι το 4-0.

Στο ’88 μετά από χτύπημα σε αντίπαλο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ Λαμπίρης.

Άξιο αναφοράς, η συγκινητική κίνηση συμπαράστασης από τον ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ που πριν το ξεκίνημα του αγώνα, μοίρασε μπλούζες με μήνυμα “ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ” για τον συμπολίτη μας διαιτητή και πρωήν παίκτη του ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, που περνάει δύσκολες ώρες. 

Γκολ: Τζακόι(20’), Κουλιανόπουλος(43’), Μπαμίχας(71’), Τζακόι(76’)

Συνθέσεις :

ΓΑΣ ΌΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ : (ΓΙΩΤΣΑΣ) Ευαγγελόπουλος, Κέπεντζης, Πανωλής, Λαμπίρης, Γιώτσας, Κουλιανόπουλος, Ασλανίδης,(85’ Γιαννούλης), Κωτίκας(63’ Σταυρογιάννης), Τζακόι (Μπούσιας 82’), Καρανικόλας, Καρτσαμπάς(66’ Μπαμίχας)

ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ : (ΒΛΑΓΚΑΣ) Γκούνας, Τζήκας, Γκόλιας Δ., Βακάρος, Τσιρίμπασης(86’ Ιντριζι), Ζαφειρόπουλος, Γκόλιας Ε.(78’ Παπαγιάννης), Καλιακός(55’ Τόσκας), Χήρας, Μυρωτής(46’Τζήκας)
Απο: Όλυμπο Α. Σπυρίδωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου