Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: 3η Αγωνιστική – Τρίτη νίκη! (φωτο)

Η νέα εκτός έδρας νίκη δίνει αισιοδοξία στις Πιερίδες Μούσες– Νίκησαν στα Τρίκαλα τις «Νέες Τρικάλων ΑΣ» με 3-1 Η τρίτη συνεχόμενη νίκη των Πιερίδων Μουσών δείχνει πως η ομάδα έχει και δυνατότητες και δυναμική.
Η αντίπαλη ομάδα αυτή τη φορά ήταν η «Νέες Τρικάλων ΑΣ»  που αντιμετώπισαν τις Πιερίδες στο γήπεδό τους, στα Τρίκαλα, και έχασαν με 3-1.

Το παιχνίδι ήταν αυτό που χαρακτηρίζει τις Πιερίδες Μούσες φέτος. Χαλαρές στην αρχή χωρίς να φτάσουν σε υψηλά σημεία απόδοσης κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ που πέτυχε η Γκούτζα Παναγιώτα (0-1), αλλά πριν λήξει το ημίχρονο η ομάδα των Τρικάλων ισοφάρισε σε 1-1.



Στο β’ ημίχρονο οι Μούσες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μεταμορφωμένες. Έπαιξαν δυνατά και συγκροτημένα και κατάφεραν να κυριαρχήσουν. Με δύο γκολ, ένα από την Μετενίδου Γεωργία  (1-2) και το τελικό 1-3 από την Γελαστοπούλου Γεωργία πήραν ένα καθαρό αποτέλεσμα που ήταν αποτέλεσμα της αγωνιστικής τους υπεροχής.

Οι Μούσες, μετά τον αγώνα, γιόρτασαν την σημαντική τους αυτή νίκη, με επίσκεψη στην πόλη των Τρικάλων και περιήγηση στον εορταστικό Μύλο των Ξωτικών.


Απο αριστερά: Γελαστοπούλου Γεωργία, Γκούντζα Γιώτα και Μετενίδου Γεωργία

Επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι εντός έδρας στις 14 Ιανουαρίου 2018, με αντίπαλο ομάδα την Καστοριά ΓΠΣ

Σημ.: Οι φωτογραφίες του αγώνα είναι της Αθηνάς Τανατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου