Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2017 στο Πάρκο των Χρωμάτων!

Πάει ο παλιός ο χρόνος….. Ελάτε όλοι να τον αποχαιρετήσουμε και μια καινούρια χρονιά να καλωσορίσουμε  στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο, στην καρδιά της πόλης, στο Πάρκο των Χρωμάτων, που σκορπάει μαγεία και κάνει τα παραμύθια πραγματικότητα!!!

Λίγες ώρες πριν την υποδοχή του νέου έτους, ο Δήμος Κατερίνης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, για λίγες ακόμη ημέρες, να αφεθούνε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουνε στα θαύματα, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις  στο Πάρκο των Χρωμάτων.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 12:00, η ομάδα LA PETITE MARCUERITE θα προσφέρει ένα διαδραστικό performance θεματικό show με σαπουνόφουσκες, ενώ στις 18:00 το κουκλοθέατρο της κ. Χριστίνας Μπήτιου θα παρουσιάσει την παράσταση «Τα Χριστούγεννα του κ. Σκρούτζ». Τη σκυτάλη των εορταστικών εκδηλώσεων θα παραλάβει στις 20:00 ο THEO FOKAS and the Band, σε ένα μοναδικό live.

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 12:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων, το θεατρικό Εργαστήρι ΑΥΛΑΙΑ του Μιχαήλ Ανδρέα, θα παρουσιάσει  το θεατρικό μιούζικαλ «Ζήσε την αλήθεια σε χιλιάδες παραμύθια». Στις 20:00 το πάρκο θα πλημμυρίσει από ύμνους, μελωδίες και κάλαντα Πρωτοχρονιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου