Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ακαδημία Κατερίνης 2006-Ελπίς Ανδρομάχης 2-1 Τρίποντο με ανατροπή οι πιτσιρικάδες του Παύλου Φυτόπουλου!

Κάτω απο συνεχή βροχόπτωση το παιχνίδι του γηπέδου της Σεβαστής, που χρησιμοποιεί σαν έδρα η Ακαδημία Κατερίνης 2006. Και οι δυο ομάδες πάλεψαν για το τρίποντο και είχαν σα χαρακτηριστικό το νεαρό τους ρόστερ, με τους τυπικά γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη με ανατροπή, απο την Ελπίς Ανδρομάχης που προηγήθηκε χωρίς όμως να καταφέρει να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Η αναμέτρηση είχε πολλές μονομαχίες, ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου,  αλλά και αρκετές χαμένες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ενώ η προσπάθεια της ομάδας του Παύλου Φυτόπουλου και η τελική κατάκτηση των τριών βαθμών, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, αφού η Ακαδημία έπαιζε με παίκτη λιγότερο απο το 27΄που έχασε τον Αδαμόπουλο με απευθείας κόκκινη κάρτα την οποία αντίκρισε για σκληρό παιχνίδι (σήκωσε το πόδι του ψηλά και βρήκε στο στήθος τον αντίπαλο).

Η Ελπίδα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε με τον Γράψα στο 44΄ σε μια φάση μέσα στην περιοχή του Αλεξιάδη και μετά απο προσπάθεια του Τσιτλακίδη.

Ο Φυτόπουλος με δυνατό συρτό σουτ ισοφάρισε στο 62΄φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γουλιόπουλος στο 89΄, μετά απο ωραία πάσα του Φυτόπουλου, δίνοντας με τον τρόπο αυτό την πρώτη νίκη για φέτος στην ομάδα του.

Διαιτητής ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τον Αναστασιάδη και την διδα Πατρή

Ακαδημία Κατερίνης 2006 (Παύλος Φυτόπουλος): Αλεξιάδης Ν., Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου Δ., Λαζαρίδης, Κοντοφάκας, Καραλής (80΄Τσιγκαρόπουλος), Γουλιόπουλος, Φυτόπουλος, Αλεξιάδης Γ. (50΄ Μποστανίτης), Αδαμόπουλος, Γιάγκου (46΄Παπαγεωργίου Α.)

Ελπίς Ανδρομάχης (Γιώργος Γεωργιάδης): Τσίνης, Θέμελης, Νικολάκι, Γράψας, Ιωσηφίδης (70΄Μυρωτής), Φουλίδης, Λαζαρίδης (65΄Αντωνιάδης), Τσιρόγλου, Τριγωντζης, Τσινιστίδης (28΄Κλερογλου), Τσιτλακίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου