Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ηρακλής-ΑΕ Καρίτσας 2-2 Όρθια η ΑΕΚ απέναντι στον ημίθεο!

Ο Ηρακλής των οκτώ σημαντικών απουσιών, έμεινε στο 2-2 κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’εθνικής. Με… μισή ομάδα αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Καρίτσας ο Ηρακλής, καθώς δεν αγωνίστηκαν οκτώ ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν τα βασικά κομμάτια της ομάδας.

Συγκεκριμένα τιμωρημένοι ήταν οι Ρόβας, Καραντασιάδης, Αθανασίου και Ρεβυθόπουλος, ενώ τραυματίες οι Σαββελίδης, Στεφανής, Καλλιβωκάς και Γιούδας.

Παρά το παραπάνω γεγονός, ο Ηρακλής ήταν αυτός που έλεγχε συνολικά την αναμέτρηση και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη εάν είχε πιο καθαρό μυαλό σε αρκετές φάσεις, την ώρα που η αξιόμαχη ΑΕ Καρίτσας, κατάφερε να σκοράρει δυο γκολ, στις δυο μεγάλες φάσεις που είχε!

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, όπου μόλις στο 6’ λεπτό κατάφεραν να γράψουν και το 1-0. Συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά από κοντά έβαλε μπροστά τον Ηρακλή, νικώντας τον τερματοφύλακα της ΑΕ Καρίτσας.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν το σοκ από το γρήγορο γκολ του Ηρακλή, όπου ισορρόπησαν το παιχνίδι και κατάφεραν στο 19’ να γράψουν το 1-1 μετά από το δυνατό σουτ που έκανε ο Κυρτέγος.

Στο 23’ ο Ηρακλής είχε μεγάλη στιγμή για το 2-1, όπου ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Βασιλειάδης απομάκρυνε την μπάλα. Στο 36’ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή, ο Υφαντίδης τσίμπησε την μπάλα στην μικρή περιοχή, ωστόσο ο Βασιλειάδης παραχώρησε κόρνερ με το πόδι.

Μάλιστα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 81’, οι «κυανόλευκοι» έχασαν εκ νέου ευκαιρία για το γκολ, με τον Κρυστάλλη να κάνει την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Ηρακλή. Και αυτό διότι ο Βασιλειάδης έκανε το μακρινό βολέ, ο Μαυρίδης κατέβασε ωραία την μπάλα, έκανε το γέμισα στην πλάτη της άμυνας των «κυανόλευκων», ο Κατσούλης δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο Κυρτέγος να κάνει από κοντά το πλασέ και να γράψει το 1-2 στο 57’.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη δεν το έβαλαν κάτω, όπου κατάφεραν να κάνουν το 2-2 στο 63’. Συγκεκριμένα ο Πτηνόπουλος πήρε ωραία την μπάλα από τον Κυριακίδη, έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Πτηνόπουλο από κοντά να σκοράρει με ευκολία.

Στο τελευταίο 20λεπτό ο Ηρακλής πίεζε σε όλο το γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να μένουν «κλεισμένοι» στα καρέ τους, «ροκανίζοντας» τον χρόνο με αποτέλεσμα να κρατήσουν την ισοπαλία.

Πλέον ο Ηρακλής υποχώρησε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς ο Άρης Παλαιοχωρίου πέρασε στην 1η με έναν βαθμό περισσότερο.
Πηγή: SDNΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου