Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Μακεδονικός Ν. Εφέσου-Μύτικας Λεπτοκαρυάς 2-2 Ματσάρα στο ενωσιακό! (φωτο)

Ισόπαλοι Μακεδονικός και Μύτικας Λεπτοκαρυάς στη Νέα Έφεσο
Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου, Μακεδονικός και Μύτικας Λεπτοκαρυάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 για την 9η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα της Λεπτοκαρυάς είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Μακεδονικός ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό. Ο Κιόρι εκτέλεσε ωραία το φάουλ από δεξιά και ο Μπαλαμπάνης στο πρώτο δοκάρι με πλασέ έκανε το 1-0. Άμεση ήταν όμως η απάντηση των φιλοξενούμενων, καθώς στο 38’ έφεραν το ματς στα ίσα. Σουτ του Κατσαρού έξω από την περιοχή, ο Χατζειπίδης απέκρουσε, οι αμυντικοί του Μακεδονικού ολιγώρησαν, ο Χεδας έκανε το γύρισμα και ο Μακρίδης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.


Ο Μακεδονικός είχε ένα καλό δεκάλεπτο (60’-70’) όπου έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που σκόραραν, κάνοντας την ανατροπή στο 76ο λεπτό. Αντεπίθεση από τα δεξιά, ο Ελέζι έβγαλε τη σέντρα και ο Τζόβας με ωραίο αριστερό πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-2.

Άμεση ήταν και η απάντηση του Μακεδονικού καθώς στο 81’ ο Νίκος Κοσκινάς με πολύ ωραία μπαλιά έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Μαλιώρα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε… ροντέο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το νικητήριο γκολ, ωστόσο το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Ασλανίδης Γ
Βοηθοί: Τσικλητάρη Β, Χαλκίδης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν. ΕΦΕΣΟΥ: Χατζειπίδης, Κάτσι (23’ λ.τ. Παπαθεοχάρης), Α. Δεμηρτζόγλου, Μπαλαμπάνης, Πουλικίδης (78’ Ν. Μανουτζόπουλος), Ξενόπουλος (87’ Κυριακίδης), Ν. Κοσκινάς, Δ. Δεμηρτζόγλου, Μαλιώρας, Σ. Μανουτζόπουλος (52’ Χριστίδης).

ΜΥΤΙΚΑΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ: Κατέλας, Γεροθανάσης, Παπαδόπουλος (78’ Α. Κατσαρός), Μπατζέλας, Μπακάλης, Γ. Κατσαρός, Κουράτι (81’ Σημελης), Χεδας, Ελέζι, Μακρίδης, Τζόβας.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου