Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Όλυμπος Βροντούς-ΠΑΕ Ποντίων 2-1 Σημαντικοί βαθμοί για Βροντού!

Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας πανηγύρισε σήμερα ο Όλυμπος Βροντούς, καθώς επικράτησε με 2-1 της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, παραμένοντας ωστόσο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μάκη Βαϊνά ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο. Στο 10’ ο Τσιανάκας με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 19’, μετά από βαθιά μπαλιά, ο Περχανίδης έκανε το κοντρόλ, μπήκε στην περιοχή και έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη.

Οι Πόντιοι μείωσαν στο 66’ όταν ο Τσικαδέρης βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλαϊτζή, τον πέρασε και έστειλε τη μπάλα στο κενό τέρμα κάνοντας το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις είχαν την ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Μήτρα πέρασε λίγο άουτ.

Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Μηνούδης, Γκούσκος

ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ: Καλαϊτζής, Γκίνας, Κ. Περδίκης, Βελώνης, Κορινιώτης, Τσιανάκας, Δ. Νούλας, Μπακουρας, Σαββίδης (90’ Η. Περδίκης), Περχανίδης (71’ Ι. Πανωλής), Γκολέμας (90+’ Ρ. Νούλας).

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012: Μπαμπαΐτης, Στίκος (82’ Τουλίκας), Γκαράτζιας, Γεωργιάδης, Παππάς, Μήτρας, Ιωσηφίδης (57’ Τσικαδέρης), Δεληγιάννης (57’ Κατσάρας), Κότσι, Μποστάντζι, Σαχμπάζωφ.
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου