Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Άρης Παλαιοχωρίου-Πιερικός 2-1 Ένταση στο παιχνίδι του Παλαιοχωρίου!

Παιχνίδι με ένταση έγινε στη Χαλκιδική. Ο Άρης είχε την πρώτη μεγάλη φάση το ματς στο 8', όταν ο Κωτάκης είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Πιερικού, ύστερα από προσπάθειά του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σιμόνι στο 31', ενώ οι «μελανόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Κτιστόπουλο στο 61'. Ο Καρλόπουλος στο 72' με πέναλτι έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό, ύστερα από χέρι του Σαμανίδη.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ακυρωθέν γκολ, ως οφσάιντ, στο 87'. Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι αποβλήθηκε ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Καμπερίδης στο 81'.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Σαμπιασβίλι (79' Τσότρας), Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σιμόνι (86' Κωνσταντίνου), Καρλόπουλος, Προβατίδης (59' Μανωλιάς/65' Κουκουρώνας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Τοπουζλής, Κυριλλίδης, Τουλίκας (76' Καρτσαμπάς), Κανταρτζής, Ουαταρά, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (55' Κοκονόζι), Κωστίκος, Κτιστόπουλος, Παπαδόπουλος (83' Παραφέστας), Σαμανίδης
Πηγή: liganews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου