Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-Δίας Δίου 1-6 Εμφατική εκτός έδρας νίκη ο Δίας!

Εντυπωσιακό πέρασμα του Δία Δίου από το Νέο Κεραμίδι
Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από το Νέο Κεραμίδι ο Δίας Δίου, συντρίβοντας με 6-1 τον τοπικό Εθνικό για την 14η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Με το δίδυμο Νάκα-Μανίκα σε μεγάλα κέφια, ο Δίας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και πλησίασε ξανά στους 5 βαθμούς τον πρωτοπόρο Αχιλλέα.

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Φωτίου με δυνατό σουτ μετά από κόρνερ του Νάκα, ενώ στο 32’ Μανίκας και Νάκας έπαιξαν ωραία το ένα-δύο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, μετά από κόρνερ των γηπεδούχων, ο Δίας βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Μανίκας με υπέροχη πάσα βρήκε τον Νάκα που από το κέντρο βγήκε μόνος του απέναντι στον Καλαϊτζίδη και πλάσαρε κάνοντας το 0-3 στο 48’. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 71’, ο Νάκας με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μανίκα και αυτός με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον Καλαϊτζίδη για το 0-4.

Από μία ακόμα ωραία αντεπίθεση ήρθε και το πέμπτο γκολ του Δία στο 80ο λεπτό. Ο νεαρός Καραμήτρος μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Μανίκα και αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Ευαγγελόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-5. Τρία λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάκα, ο Λαζαρίδης με πλασέ έκανε το 0-6. Το γκολ… της τιμής για τον Εθνικό πέτυχε στο 90ο λεπτό ο Κωστόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Διαιτητής: Γκαραγκάνης
Βοηθοί: Βρούζος, Κουκουβίτης

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Α. Καλαϊτζίδης, Ν. Καλαϊτζίδης, Τσιαουσίδης, Σταλίκας, Χαλκίδης (49’ Γουλιός), Β. Νίου (46’ Καργιώτης), Παρδάλης, Σκούρτι, Ρούντος (58’ Τσιγκαρόπουλος), Μητράκας (71’ Κωστόπουλος), Νταμπαλάκης.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Σαρπότας, Λαζαρίδης, Παναγιωτίδης, Α. Νίκου, Παρλάντζας (26’ λ.τ. Β. Ζαβαντίας), Φωτίου (80’ Κατσαρός), Δ. Καραμήτρος (46’ Ευαγγελόπουλος), Συρανίδης (75’ Ν. Καραμήτρος), Καλουσίδης, Νάκας, Μανίκας.
Πηγή: imerisiapierias.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου