Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΑΕ Περίστασης-Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη 1-4 Με δυο γκολ του Χρυσόπουλου!

Σε ένα γήπεδο βούρκο ο Πιερικός Αστήρ Κ Αγιαννη κατάφερε να κερδίσει την Α.Ε Περίστασης με σκορ 1 - 4 και να φύγει με το διπλό. Με το πρώτο σφύριγμα και αφού προηγήθηκε φάουλ το οποίο δεν έδωσε ο ρέφερι ο Αστήρ προηγήθηκε στο σκορ με τον Χρυσόπουλο.
Στο 45' η Περίσταση κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο Γεροντίδης Κ. με επιτυχία στέλνοντας τις δυο ομάδες ισόπαλες στην ανάπαυλα με τις δυο ομάδες να κάνουν ευκαιρίες με τον Αστήρ να έχει δυο δοκάρια.

Στο β' μέρος η Α.Ε.Π δεν μπόρεσε να μπει (ουσιαστικά) στο τερέν και δίκαια δέχτηκε τρία γκολ.
Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει η Α.Ε.Π.
Απο ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

Pieriasport: Στο 21΄ο Χρυσόπουλος έκανε το 0-1 και ισοφάρισε ο Γεροντίδης με πέναλτι στο 45΄. Στο 61΄ο Χρυσόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του, για να γίνει στο 65΄το 1-3 με τον Μπαρά και να διαμορφώσει το τελικό 1-4 ο Δημόπουλος στο 68΄.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Μαυρόπουλο.

ΑΕ Περίστασης (Σωτήρης Ζιώγας): Τζιμόπουλος, Αγγελάτος (72΄ Μαχαιρίδης), Πάγια (70΄Κατσάρας Διον.), Γεροντίδης Π., Παπαδόπουλος, Κουσουρής, Σοφιανίδης (70΄Δημητρίου), Χαρτοματζίδης, Κατσάρας Βασ. (31΄Γεροντίδης), Νικολαΐδης, Καταχιώτης.

Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη (Γιώργος Μαρένας): Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης (88΄Κόλτσης), Λαράκου, Τζιάμας, Παυλίδης, Μυρωτής, Μπαράς, Χρυσόπουλος (86΄Χαρεισβίλι), Δημόπουλος (81΄Υφαντίδης), Καραμανώλας Κ. Καραμανώλας Εμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου