Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Δόξα Μοσχοχωρίου-Εθνικός Κατερίνης 1-3 Προελαύνει ο Εθνικός προς την άνοδο!

Ο Εθνικός Κατερίνης νίκησε με 3-1 τη Δόξα Μοσχοχωρίου μέσα στην Ανδρομάχη για την 13η αγωνιστική της Β΄Ε.Π.Σ. Πιερίας και παρέμεινε στο -5 από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Κολινδρού, τέσσερις ημέρες πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή στο «Ιωάννης Καλλιανίδης».

Η ομάδα του Σταθμού ήταν πολύ καλύτερη και πήρε μια δίκαιη νίκη, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά του Δεληγιαννίδη μετά από σέντρα του Θεοδοσιάδη στο 7ο λεπτό. Στο 40’ μετά από κόρνερ του Νίκου Μυστρίδη, ο αδερφός του, Ραφαήλ Μυστρίδης, έκανε από κοντά το 0-2.

Η Δόξα μείωσε στο 64’ με κεφαλιά του Σιαμάγκα μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαγιαννόπουλου, όμως δύο λεπτά μετά, ο Νίκος Μυστρίδης με πολύ ωραίο γυριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-3, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής: Μέγας
Βοηθοί: Φωτιάδου, Τσικλητάρη Δ.

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ: Μπούζας, Γκουτζιάνας, Σκράπαλης, Βανάσας, Μέλλιος (29’ Α. Μπαλαούρας), Σιαμάγκας, Βασιουρής, Παπαγιαννόπουλος, Ε. Κατσαντώνης (76’ Πασχόπουλος), Πίτλιακας (76’ Λάιος), Α. Κατσαντώνης (46’ Χωλίδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Βαβατσιούλας, Θεοδοσιάδης, Δήμος, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Δεληγιαννίδης (89’ Σέου), Ρ. Μυστρίδης, Γεμενετζίδης, Μπίντας (74’ Α. Μπαλαούρας) , Ν. Μυστρίδης, Γκουνταμάνης (90’ Παρθενόπουλος).
Πηγή: Ημερήσια Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου