Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός 1-0 2η νίκη για Νίκο Θεοδοσιάδη-Με Βλάση Ανδρικόπουλο ο Αιγινιακός!

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Αιγινιακό παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες σχεδόν για ένα ημίχρονο. Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του σημείωσε η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας και πήρε βαθμολογική ανάσα με το 1-0 κόντρα στον Αιγινιακό που δεν κατάφερε να αλλάξει τη μορφή του αγώνα παρότι απέκτησε πλεονέκτημα με την κόκκινη κάρτα που είδε ο Παϊτέρης στο 56ο λεπτό. Η ποιότητα της αναμέτρησης δεν ήταν η καλύτερη στο Αλκαζάρ και υπήρξαν ελάχιστες καλές φάσεις από τις δύο ομάδες.
Στο τέλος ενός κακού ημιχρόνου, ο Απόλλων Λάρισας προηγήθηκε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Αγρόδημου, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στο "παραθυράκι" της εστίας του Τόλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αιγινιακός θέλησε να γίνει πιο επιθετικός και στο 56ο λεπτό σε μια αντεπίθεση του Γκατσολάρι «κέρδισε» την κόκκινη κάρτα του Παϊτέρη, ο οποίος βγήκε να σταματήσει με τα πόδια τον επιθετικό της ομάδας της Πιερίας, αλλά βρήκε στα χέρια του και αποβλήθηκε. Στη συνέχεια η θεσσαλική ομάδα είχε περισσότερο το μυαλό της στην άμυνα, έκλεισε τους χώρους και έτσι δεν ένιωσε ιδαίτερη απειλή από τους φιλοξενούμενους. Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο για την ομάδα της Λάρισας, ενώ αυτή της βόρειας Πιερίας είδε την άμυνά της να παραβιάζεται για 6ο διαδοχικό ματς...

Στο 30ό λεπτό αντικαταστάθηκε ο Τοπαλίδης του Αιγινιακού, ο οποίος είχε πρόβλημα  στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΔIAITHTHΣ: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαρμάκης, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς (58' Φιρινίδης), Σαχινίδης (88' Ιορδανίδης), Τσιλούλης (71' Καρακατσάνης), Χατζής.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (30' Αντωνιάδης), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πολύζος (67' Φουρτζίου), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Σοφιάνης, Τσολακίδης (46' Ανδρικόπουλος), Παπαδόπουλος.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου