Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Αριστοτέλης Σκύδρας-Πιερικός 0-3 Νίκη στην πρεμιέρα για τα κορίτσια του Πιερικού!

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(14-25, 14-25, 19-25)
Με νίκη ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους οι γυναίκες του Πιερικού στο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής, αφού σε μια σκληροτράχηλη έδρα και με μια πολύ καλή ομάδα της Σκύδρας, κατάφεραν να πάρουν την νίκη με εύκολο και πολύ πειστικό τρόπο, ξεκινώντας έτσι με το δεξί το πρωτάθλημα.

Και στα τρία σετ τα κορίτσια ξεκινούσαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, παίρνοντας μεγάλη διαφορά στο σκορ, την οποία κρατούσε και διεύρυνε προς το τέλος του σετ. Μόνο στο 3ο σετ έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα της Σκύδρας να μειώσει το σκορ και να πλησιάσει την ομάδα του Πιερικού.

Όπως δείχνει και το σκορ, οι παίκτριες του Πιερικού παρά το νεαρό της ηλικίας τους έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ, γεγονός που οδήγησε στην εύκολη νίκη. Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η σκληρή και πειθαρχημένη άμυνα (μπλοκ και πίσω ζώνη) αφού δεν άφηναν τα κορίτσια του Πιερικού την μπάλα να σκάσει εύκολα στο έδαφος, αναγκάζοντας την αντίπαλη ομάδα να “ματώσει” για να πάρει πόντο.
Όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Σκύδρας χειροκρότησαν τα κορίτσια του Πιερικού, αφού όλοι αναγνώρισαν ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους πρόκειται για μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα.
Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζηευστρατιάδου, Λάμο, Γκουτζαμάνη, Χρυσίδου, Καλπακίδου, Κατσίκα, Καρύδη, Παπαπέτρου, Μόσχογλου, Σατραζέμη, Δασιοπούλου, Μαρένα.

Βαθμολογία
α/α Ομάδα ΣΕΤ Βαθμοί
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3-0 3
2 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-1 3
3 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-2 2
4 ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-3 1
5 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-3 0
6 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0-3 0
7 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - -
8 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ - -

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου