Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ίκαρος Έδεσσας-ΣΦΚ Πιερικός 0-3 Πρωταθλητές Χειμώνα οι άντρες του Πιερικού!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3
(22-25, 18-25, 16-25)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-0
(25-12, 25-15, 25-13)
Με δυο νίκες την Παρασκευή και το Σάββατο με Ίκαρο και Άτλα, χωρίς να χάσουν σετ, οι άνδρες του Πιερικού παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας και αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα σημειώνοντας 5 νίκες σε 5 αγώνες, έχοντας το απόλυτο. Οι διακοπές των Χριστουγέννων τους βρίσκει στην 1η θέση, δείχνοντας από νωρίς την ποιότητα της ομάδας, την θέληση και το πάθος των παικτών του Πιερικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο παιχνίδι της Έδεσσας παρ'ότι η ομάδα αγωνίστηκε με ελλείψεις, και παρά το πάθος της αξιόμαχης ομάδας της Έδεσσας ειδικά στο 1ο σετ, οι παίκτες του Πιερικού στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κέρδισαν και αυτό το παιχνίδι με 3-0 σετ. Στο 1ο σετ οι παίκτες της Έδεσσας προέβαλαν σθεναρή αντίσταση μέχρι τον 15ο πόντο, αλλά από το σημείο αυτό φάνηκε η ποιότητα των παικτών του Πιερικού που πήραν μια διαφορά την οποία κράτησαν ως το τέλος του σετ. Στο 2ο και 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού πήρε διαφορά από την αρχή και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα την αντίπαλη ομάδα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της ομάδας του Πιερικού, με αποτέλεσμα ο Πιερικός να κερδίσει εύκολα με 25-15 και 25-16.

Στο παιχνίδι με τον Άτλα Κιλκίς η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής παρά το ότι ο Πιερικός αγωνίστηκε χωρίς τους Μούρτζιο, Ματσαρίδη, Γρηγοριάδη, Ιωαννίδη, Ξενίδη, εντούτοις είναι τέτοιο το βάθος της ομάδας του Πιερικού που όποιοι και ν'αγωνιστούν η ομάδα παίζει πολύ καλά και κερδίζει εύκολα. Όπως δείχνουν και τα τρία σετ το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ εύκολα για τους παίκτες του Πιερικού, και ο προπονητής έδωσε ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών βρίσκει την ομάδα του Πιερικού στην 1η θέση με απόλυτο τρόπο σε νίκες και σετ. Ήδη όμως ο προπονητής του Πιερικού έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών αγώνων μέσα στις γιορτές, ώστε η ομάδα να παραμείνει πανέτοιμη μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες μετά τις γιορτές. Η διοίκηση του τμήματος και ο προπονητής έχουν θέσει έναν και μοναδικό στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η άριστη οργάνωση, η τεχνογνωσία και η πειθαρχία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο αποτελούν τα εχέγγυα για την επίτευξη του υψηλού στόχου.

Βαθμολογία:
α/α Ομάδα ΣΕΤ Βαθμοί
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 15-0 15
2 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 15-2 15
3 ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 12-4 12
4 ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ 10-6 9
5 ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11-7 7
6 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 8-9 6
7 ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 6-10 6
8 ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 5-13 3
9 ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-14 2
10 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 1-15 0

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου