Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Υποβιβάζονται όσες ΠΑE δεν αδειοδοτηθούν, ανά μήνα θα πληρώνονται οι διαιτητές

Την απόφαση να διατηρηθεί η ποινή του υποβιβασμού για τις ΠΑΕ που δεν θα αδειοδοτηθούν, επειδή έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό και Δημόσιο, πήρε η Super League. Αυτό σημαίνει ότι όποια ΠΑΕ δεν έχει ρυθμίσει τις οφειλές της μέχρι τις 30/03 θα υποβιβαστεί.


Συζήτηση στο ΔΣ του συνεταιρισμού στις 17/11 έγινε και για το άρθρο 52 του κώδικα δεοντολογίας, η εφαρμογή του οποίου ανεστάλη για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Εκεί, μεταξύ άλλων, ειπώθηκε ότι δεν ισχύει αυτό που βγήκε προς τα έξω, ενώ πρόκειται για «φωτογραφική» διάταξη για τον Παναθηναϊκό, καθώς πολλές ομάδες έχουν αρνητική «καθαρή θέση» και θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό αν ισχύσει το άρθρο αυτό.

Οσον αφορά το θέμα της εξόφλησης των διαιτητών, αποφασίστηκε να γίνει με βάση το σχέδιο της ΕΠΟ και άμεσα να ακολουθηθεί μία νέα διαδικασία, όπου κάθε μήνα οι ΠΑΕ θα βάζουν σε λογαριασμό της Ομοσπονδίας τα χρήματα που αντιστοιχούν στους αγώνες τους (κατά μ.ο. δύο ανά μήνα), δηλαδή περίπου 10.000 ευρώ, ενώ σημειώθηκε ότι όποιες ομάδες δεν είναι συνεπείς θα τιμωρούνται με την προβλεπόμενη από τον κανονισμό ποινή.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου