Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο πρωτ Άρης του Λεωνίδα Μπίλη, στην κορυφή της Γ΄Εθνικής κατηγορίας! (φωτο)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ του Liganews.gr στην ομάδα από τη Χαλκιδική, που πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής
Ο Αρης Παλαιοχωρίου μπορεί να είναι πρωτάρης στην κατηγορία, ωστόσο μετά από το πέρας των 10 αγωνιστικών εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Αποτελεί αναμφίβολα την ομάδα έκπληξη, σε όμιλο με «βαριά» ονόματα. Ποια είναι όμως η άποψη των πρωταγωνιστών; Πού οφείλεται η καλή πορεία της ομάδας;
Το Liganews.gr κάνει αφιέρωμα στην ομάδα από τη Χαλκιδική, που πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα.

Μπίλης: «Γράφουμε την ιστορία μας»

Ο προπονητής του Αρη Παλαιοχωρίου, Λεωνίδας Μπίλης, δήλωσε από την πλευρά του: «Υπάρχει σοβαρότητα στον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα, τώρα, γράφει την ιστορία της. Μπορεί να μην έχουμε μεγάλο παρελθόν ως σύλλογος, ωστόσο οι παίκτες ανταποκρίνονται στα δεδομένα της κατηγορίας. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Η διοίκηση είναι σοβαρή, διαβάζουμε καλά τους αντιπάλους μας, δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και έτσι έχουν έρθει τα αποτελέσματα. Εχουμε ένα ‘μότο’ ως ομάδα. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορούμε να λέμε μεγάλα λόγια. Σαφώς και ο πρώτος στόχος της ομάδας, ως νεοφώτιστοι είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, θα δούμε κάθε Κυριακή τι θα μας βγάλει. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και μπορούμε να κοιτάξουμε στα… μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Κουκουλέκης: «Βήμα-βήμα»

Ο 31χρονος μέσος, Τάσος Κουκουλέκης, που είναι ένας εκ των έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας, επισήμανε: «Θέλουμε ακόμη δουλειά. Παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες ως ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αγωνιστική σοβαρότητα και βήμα-βήμα να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αμφίρροπο και έχει ακόμη πολύ δρόμο. Οι ομάδες συν τοις άλλοις δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Οποιος εφησυχαστεί και αντιμετωπίσει παιχνίδια, χωρίς σοβαρότητα και νομίζοντας ότι είναι εύκολα, πιστεύω ότι θα την… πατήσει. Ως ομάδα αντιμετωπίζουμε κάθε ματς με τον ίδιο χαρακτήρα, δίχως να βλέπουμε τη βαθμολογία του αντιπάλου. Με τον απαραίτητο σεβασμό και παράλληλα προσπαθώντας να πάρουμε βαθμολογικά ότι περισσότερο μπορούμε και μέσα απ’ αυτό να έρθει ταυτόχρονα και η αγωνιστική βελτίωση».


Καρλόπουλος: «Επαγγελματικό το επίπεδο»

Ο 28χρονος, Κύδων Καρλόπουλος, είναι κι αυτός από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές και εκ των σκόρερ της ομάδας, αφού βρήκε δίχτυα 4 φορές, ενώ έχει «σερβίρει» και 4 ασίστ στους συμπαίκτες του: «Είμαστε όντως η ευχάριστη έκπληξη, αφού η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Δουλεύουμε ωστόσο σωστά. Επειδή έχω εμπειρία από αρκετές ομάδες, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δουλεύουμε επαγγελματικά. Μπορεί να είναι ερασιτεχνική η κατηγορία, αλλά ως ομάδα και ως παίκτες νιώθουμε και είμαστε επαγγελματίες. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν στην ομάδα παιδιά με φιλοδοξία και ταλέντο. Επίσης, οι άνθρωποι, που βρίσκονται στη διοίκηση, μας βοηθούν με την παρουσία τους. Ετσι, έχουμε την υποχρέωση να τους το ανταποδώσουμε. Τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλουν να δώσουν πράγματα. Σταδιακά χτίζουμε την ιστορία μας. Δεν έχουμε το βαρύ όνομα στην κατηγορία. Πάμε βήμα-βήμα και όπου μας βγάλει».

Παλαβράκης: «Είμαστε καλή παρέα»

Ο 21χρονος τερματοφύλακας, Στέφανος Παλαβράκης, κατέθεσε την άποψη του για τη φετινή πορεία: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη φετινή πορεία. Είμαστε χαρούμενοι με τον ενθουσιασμό και την αγάπη, που μας έδειξε ο κόσμος τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο… Εχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. ‘Δέσαμε’ ως ομάδα. Μπορούμε πιστεύω να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Είμαστε μία καλή παρέα, κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Κρατάμε το απόλυτο στις εντός έδρας νίκες, ενώ προσωπικός μου στόχος είναι να δεχθούμε όσο το δυνατόν λιγότερα γκολ για να μας βοηθήσει το γεγονός αυτό, ώστε να πετύχουμε ακόμη περισσότερες νίκες».

Αποστολάς: «Αναβάθμιση του ποδοσφαίρου»

Ο αρχηγός του Αρη Παλαιοχωρίου, Αλέξανδρος Αποστολάς, ήταν ξεκάθαρος: «Είμαστε καλά μεταξύ μας, υπάρχει καλό υλικό, υπάρχει αυτοπεποίθηση και παίζουμε ταυτόχρονα καλό ποδόσφαιρο. Το χωριό αγκάλιασε την προσπάθεια. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Εχουμε χαμηλά το κεφάλι. Δεν είμαστε φαβορί για τίποτα. Ο στόχος μας παραμένει η παραμονή στην κατηγορία. Τα Χριστούγεννα θα μιλήσουμε εξάλλου με τη διοίκηση, από κοινού, για να δούμε αν αλλάξει κάτι όσον αφορά τους στόχους. Στόχος της ομάδας είναι ταυτόχρονα η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στη Χαλκιδική, δίνοντας το παράδειγμα, αλλά και ταυτόχρονα να διαφημίσουμε τη Χαλκιδική μέσω του ποδοσφαίρου. Μακάρι να στελεχώσουν την ομάδα περισσότεροι παίκτες από το Νομό, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Ηδη, υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στον σύλλογο. Ευελπιστούμε στο μέλλον να υπάρξουν περισσότερα παιδιά, που θα μπορέσουν να στελεχώσουν την ομάδα και να την υποστηρίξουν».

Σιμόνι: «Ολα είναι θέμα δουλειάς»

Ο 21χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας με έξι γκολ, Αλμπέρτο Σιμόνι, τοποθετήθηκε κι αυτός για την πορεία της ομάδας από τη Χαλκιδική: «Εχουμε καλό κλίμα μεταξύ μας. Γίνεται καλή δουλειά. Παίζει σημαντικό ρόλο ότι αυτά που λέει ο προπονητής, γίνονται πράξη στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι να σωθούμε και από εκεί και πέρα ότι γίνει, ότι προκύψει».
Οσο για τον ίδιο; «Είναι θέμα ομαδικής προσπάθειας και από εκεί και πέρα βγάζω το ταλέντο μου στο γήπεδο», είπε ο Σιμόνι για να συνεχίσει όσον αφορά την ομάδα: «Θέλουμε κάθε Κυριακή το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι έχει δυνατές ομάδες ο όμιλος. Πιστεύουμε ωστόσο στην ομάδα και σε αυτό που κάνουμε. Μπορούμε και καλύτερα. Φαίνεται άλλωστε από τα αποτελέσματα. Ολα είναι θέμα δουλειάς. Ολα ξεκινούν από εκεί, από τη δουλειά, που γίνεται στις προπονήσεις, αλλά και το κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα. Είναι οικογενειακό…».
Περισσότερες φωτο ΕΔΩ
Πηγή: liganews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου