Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Μηνύσεις Κουκοδήμου-Λάμπρου στον Σάββα Χιονίδη;;

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες της "ΠΙΕΡΙΚΗΣ" ο βουλευτής της Ν.Δ Κώστας
Κουκοδήμος και ο επιχειρηματίας Βασίλης Λάμπρου θα καταθέσουν μήνυση αύριο το πρωί κατά του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για αυτά τα οποία είπε στο Δ.Σ ότι ο βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος και ο επιχειρηματίας Βασίλης Λάμπρου ήθελαν να πάρουν το οικόπεδο για να κάνουν ξενοδοχείο.

Το θέμα που συζητήθηκε στο συμβούλιο ήταν το“ΤΑΙΠΕΔ”  που αφορά το παραθαλάσσιο ακίνητο περίπου 49 στρεμμάτων που βρίσκεται αναμεταξύ του mediterannean village και της παραλίας του Κορινού, το οποίο βρίσκεται στην δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ που το είχε συμπεριλάβει προς εκποίηση, αλλά η διαδικασία ξεπουλήματος σταμάτησε μετά από παρέμβαση του δημάρχου Κατερίνης και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, οι οποίοι όπως είπε ο δήμαρχος στηρίζουν τις θέσεις του επί του θέματος.

Επίσης άφησε αιχμές για κάποιους επιχειρηματίες και για το "υποχείριο τους που κινεί το πολιτικό κομμάτι", όπως είπε χαρακτηριστικά.

Βάσιμες πληροφορίες λένε ότι ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης δεν άφησε τον επιχειρηματία να πάρει το οικόπεδο για να μην θιχτεί η επιχείρησή του στην Ολυμπιακή Ακτή
Πηγή: pieriki.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. απορια δεν υπαρχει νομοθεσια απο εποχης πασοκ να μην χτιζοντε σπιτια σε χειμμεριο κυμα?και ενα δευτερο χτισαν και μετα αμα παθενουν ζημιες ζητουν και αποζημιωσης?δλδ το ταιπεδ ειναι παρανομο?γιατι πουλαει εκτασης στο χειμμεριο κυμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή