Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κώστας Νικολαΐδης: Αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, δεν θα έβριζε κανέναν...


«Όσα δεν φτάνει η αλεπού»Ο Κώστας Νικολαΐδης απάντησε στις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαΐτζιδη. Ο τεχνικός του Αιγινιακού τόνισε ότι αν το αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα ήταν διαφορετικό και δεν γνώριζε την ήττα, δεν θα μιλούσε για κανένα «μίασμα», ενώ παράλληλα μίλησε για την αυταπάρνηση που έδειξαν οι παίκτες του στην νίκη (2-1) επί του Απόλλωνα Πόντου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Νικολαΐδης στη συνέντευξη Τύπου:


«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους. Θέλαμε τη νίκη, βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, βουνό. Ο Απόλλων είχε την καθολική υπεροχή, αλλά εμείς είχαμε τις φάσεις και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ.

Ο αντίπαλος ρίσκαρε, πίεσε, μήπως ισοφαρίσει. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Πέρα από το ότι νικήσαμε, βγάλαμε και αυταπάρνηση, περίσσιο πάθος και καταφέραμε να κάνουμε μία μεγάλη νίκη, που απλά μας δίνει τρεις βαθμούς. Για να έχει αξία η νίκη, θα πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Όσον αφορά για το μίασμα, που είπε ο προπονητής του Απόλλωνα. Αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, δεν θα έβριζε κανέναν και δεν θα μιλούσε για κανένα μίασμα. Δεν θα κατηγορούσε κανένα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου