Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΟΚ: Δίνουν ξανά δανεικό τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη???

Μπορεί το ενδιαφέρον Λουτσέσκου και παικτών να εστιάζεται στο πώς ο ΠΑΟΚ θα πάρει τις τέσσερις νίκες στους ισάριθμους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, αλλά έξω από τις γραμμές έχουν αρχίσει ήδη οι διεργασίες που αφορούν το ρόστερ.

Αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και σιγά-σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο. Είναι δεδομένο ότι οι επιτελείς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Μπρκιτς να αποχωρήσει -ότι δεν κατάφεραν το καλοκαίρι- και η απουσία του από την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας είναι ένα ακόμη μήνυμα στον Σέρβο αν και η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ θέλει τον Σέρβο χθες να κάνει θεραπεία τη στιγμή της φωτογράφησης.
 Ο Μπρκιτς κάνει προπονήσεις ξεχωριστές από την ομάδα με τον Γιώργο Σκιαθίτη από τη στιγμή που η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να του παρέχει προπονητή. Παράλληλα θα αναζητηθεί η λύση και για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη που παραμένει ανενεργός και η αναζήτηση ομάδας ώστε να δοθεί δανεικός είναι μια προφανής λύση. Ο Κωνσταντινίδης εδώ και αρκετές εβδομάδες προπονείται με την Κ20 ενώ παράλληλα κάνει ξεχωριστό πρόγραμμα και με τον Δανιηλίδη.

Λέοβατς και Κάτσε

Προσπάθεια όμως για να αποχωρήσουν από την ομάδα γίνεται και για δυο «ενεργά» μέλη του ρόστερ. Η ΠΑΕ δεν κατάφερε το καλοκαίρι  να βρει ομάδα για να πουλήσει τον Λέοβατς και θέλει αυτό να συμβεί τη χειμερινή περίοδο. Ο Κροάτης έχει πάρει πολλές ευκαιρίες, δεν τις έχει εκμεταλλευτεί και γι’ αυτό ο Βιεϊρίνια «παγιώνεται» στο αριστερό άκρο της άμυνας..

Πλέον και ο Λέοβατς γνωρίζει ότι αν θέλει να κερδίσει μια θέση στην Εθνική Ομάδα ενόψει Μουντιάλ θα πρέπει να βρει ομάδα για να παίζει. Εκτός του Κροάτη, η ΠΑΕ θέλει επίσης να παραχωρήσει σε άλλο σύλλογο και τον Κάτσε αφού δεν είναι καν ούτε στις επιλογές για τον καταρτισμό της 18άδας από τον Λουτσέσκου.  Αν η ΠΑΕ καταφέρει το απόλυτο στις αποχωρήσεις αυτές, «γλιτώνει» ένα σεβαστό ποσό από συμβόλαια αφού πρέπει να υπολογίζουμε και το financial fair play.
Πηγή: metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου