Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αποκαταστάθηκε το ματάκι της μικρής Νικολέτας. Σταθερή η κατάσταση της υγείας της

Στην Αθήνα συνεχίζει να βρίσκεται η μικρή Νικολέτα και η μητέρα της. Η μικρή μαθήτρια απο την Κατερίνη είχε απασχολήσεις τους ανθρώπους της περιοχής μας, με το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο κεφάλι της και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει το ένα ματάκι της.

Οι γιατροί έσκυψαν επάνω στο μικρό κορίτσι κι αφού αρχικά κατάφεραν να περιορίσουν την ζημία που της έγινε, σταθεροποίησαν την κατάσταση της και πλέον προσπαθούν να αποκαταστήσουν με κάθε εφικτό τρόπο, τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Νικολέτα σε όλη την διάρκεια της κατάστασης που αντιμετώπισε το μικρό κορίτσι και μετέπειτα.

Το σοβαρότερο απο αυτά το προβλήματα είναι η απώλεια του ενός ματιού της, το αποκαταστάθηκε με γυάλινο επιτυχώς αφού το μόσχευμα έγινε δεκτό απο τον οργανισμό της. Η οικογένεια πλέον θα εγκατασταθεί στην Αθήνα αφού η αποκατάσταση της υγείας του κοριτσιού απο την Κατερίνη συνεχίζεται και θα πρέπει να συνεχιστεί η θεραπεία της για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στα θετικά καταγράφεται και η βοήθεια των συνανθρώπων μας σε όλο αυτό το δύσκολο περιστατικό που έζησε η μικρή Νικολέτα με την μητέρα της (που είναι αυτή η οποία φροντίζει το παιδί), μιας και εκτός το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε για να καλύψει κάποια απο τα έξοδα της στην Αθήνα, της παρασχέθηκε και διαμέρισμα άνευ ενοικίου στην πρωτεύουσα, απο συγγενική οικογένεια συμπολιτών μας, που διαμένει εκεί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου