Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Φιλικά με ΠΑΟΚ και Δασκάλους Πιερίας οι Παλαίμαχοι του Πιερικού!

Δυο φιλικά θα δώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Έτσι θα κλείσουν την φετινή αγωνιστική περίοδο, ολοκληρώνοντας το 2017 με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρώτο τους παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Κορινού την ερχόμενη Δευτέρα το απόγευμα (4 μ.μ.) με τους Δασκάλους της Πιερίας, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα τιμηθεί ο δάσκαλος Βασίλης Τσακιρίδης για την προσφορά του στο χώρο του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας και το άλλο θα γίνει και πάλι Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, σε μια φιλανθρωπική αναμέτρηση για την ενίσχυση της οικογένειας του διαιτητή της ΕΠΣ Πιερίας που έχει πρόβλημα υγείας.
Στο παιχνίδι του Κορινού μπορούν όσοι επιθυμούν να φέρουν μαζί τους τρόφιμα μακρά διάρκειας τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που τα έχουν ανάγκη, ενώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, θα υπάρχουν εισιτήρια τα οποία θα προπωληθούν ώστε να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό το οποίο θα ενισχύσει την οικογένεια του άτυχου διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου