Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας-Δόξα Μοσχοχωρίου 3-0 Καθαρή νίκη οι γηπεδούχοι!

Σημαντική νίκη για τον Εθνικό της Ν. Τραπεζούντας, απέναντι στην ισχυρή φέτος ομάδα της Δόξας Μοσχοχωρίου, με σκορ 3-0. Καθαρό σκορ για τους νικητές, που πέτυχαν δυο τέρματα στο πρώτο μέρος και ένα στην επανάληψη, παίρνοντας 3 χρησιμότατους βαθμούς για τη συνέχεια.

Ο Γκανάς άνοιξε το σκορ στο 22΄για να γίνει το 2-0 στο 38΄από τον Εφραιμίδη και να πάνε στα αποδυτήρια για ημίχρονο με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα ακόμη γκολ με τον Σύρπη στο 52΄σφραγίζοντας έτσι τη μεγάλη τους νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι αυτή της Δόξας Μοσχοχωρίου.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Πλόσκα.

Εθνικός Ν. Τραπεζούντας (Γιώργος Μπεκιάρης): Ευθυμιάδης, Τερζίδης (65΄Μαυρόπουλος), Αδαμίδης, Αντωνιάδης, Μούκας, Χνούδας, Παπαδόπουλος (75΄Λαζαρίδης), Γκανάς, Σύρπης (60΄Τουλίκας), Εφραιμίδης, Σπυριδωνίδης (60΄Χαρινός)

Δόξα Μοσχοχωρίου (Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος): Μπούτας, Μέλλιος, Μπαλαούρας, Βανάσας, Σιαμάγκας, Μποστανίτης Γ., Παπαγιαννόπουλος, Μποστανίτης Χρ. (46΄Κατσαντώνης), Πίτλιακας, Κατσαντώνης Αθ. (80΄ Γκούτζας), Γκουτζιάνας (80΄Λάιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου