Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Μεγάλη διάκριση για τον μαθητή της Α΄ Τάξης του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης Πέτκο Ιωάννη!

Μεγάλη διάκριση πέτυχε ο μαθητής της Α΄ Τάξης του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης Πέτκος Ιωάννης, ο οποίος πήρε μέρος στο 3ο βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων/παγκορασίδων, το οποίο διεξήχθη στην πόλη Murska Sobota της Σλοβενίας. Αγωνίσθηκε στην κατηγορία των 53 κιλών στους παμπαίδες και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Στην κατηγορία αγωνίσθηκαν συνολικά δέκα αθλητές. Στον πρώτο αγώνα του ο Γιάννης είχε την ατυχία να αγωνιστεί εναντίον το μετέπειτα πρώτου βαλκανιονίκη, αθλητή της Μολδαβίας, ενώ κατόπιν στους αγώνες για 5η ή 3η θέση πέτυχε μόνο νίκες και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος καθηγητών τίμησε τον μαθητή ανακοινώνοντας ενώπιον όλων των συμμαθητριών και συμμαθητών του την επιτυχία του και δίνοντάς του συγχαρητήρια, συνοδευόμενα από την ευχή να συνεχίσει να έχει επιτυχίες στον αθλητισμό αλλά και ως μαθητής και άνθρωπος.

Ο μαθητής κλήθηκε στο γραφείο του διευθυντή κ. Αλεκάκη Παναγιώτη και, παρουσία των υποδιευθυντών κ. Ευστάθιου Φανιάδη και Δημοσθένη Παμπέρη και της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Νέλης Λαζαρίδου, δέχτηκε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια και τις ευχές.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου