Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΑ: 16.500 φιάλες φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ 1,5 λίτρου στις οικογένειες που έχουν ανάγκη απο την DIOS / ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό!!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξεις έμπρακτα την βοήθεια σου προς την κοινωνία, προς τους ανθρώπους της περιοχής σου σε δύσκολες στιγμές, και όχι μόνο. Ειδικότερα όταν είσαι σε θέση να προσφέρεις πράγματα τα οποία είναι απαραίτητα για την επιβίωση τους, σε στιγμές απόγνωσης, και δοκιμασίας. Μια εταιρία απο την περιοχή μας, γνωστή στο πανελλήνιο για την ύπαρξη και την ποιότητα της δουλειάς της, καθώς και των προϊόντων της, στάθηκε στο πλευρό της Πιερικής κοινωνίας όταν αυτό χρειάστηκε. Και γι αυτό της αξίζουν συγχαρητήρια.

Χωρίς πολλά, μεγάλα λόγια και τυμπανοκρουσίες αλλά εύστοχα και ανθρώπινα, όπως ακριβώς έπρεπε να γίνει και όπως ακριβώς κάνει αναφορά και η λιτή ανακοίνωση της DIOS / ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό που δραστηριοποιείται στην όμορφη περιοχή μας:

"Οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση της εταιρείας Σ. Μεντεκίδης Α.Ε., εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στη Μάνδρα Αττικής και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες τους.
Αντιλαμβανόμενοι την τραγική κατάσταση, τόσο στη Δυτική Αττική όσο και στο νομό Πιερίας και ιδιαίτερα το Δήμο στον οποίο δραστηριοποιούμαστε, θεωρούμε πως είναι ελάχιστη υποχρέωσή μας να συμπαρασταθούμε στους πληγέντες αυτές τις δύσκολες ώρες.
Σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας Αττικής και τον Δήμο Δίου-Ολύμπου στην Πιερία έχουν ήδη διατεθεί περισσότερες από 16.500 φιάλες φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ 1,5 λίτρου στις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε όσους βρίσκονται στο επίκεντρο της τραγωδίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου