Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Αιγινιακός-Παναιγιάλειος 1-1 Κράτησε τον βαθμό στο 92΄!

Η παράδοση συνεχίστηκε στο Αιγίνιο, με τον Παναιγιάλειο να μένει χωρίς «διπλό» για 21ο παιχνίδι.
Μια ανάσα από την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά από 19 μήνες βρέθηκε ο Παναιγιάλειος στο Αιγίνιο, αλλά και πάλι έχυσε την καρδάρα. Οι «μελανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα στην έδρα του Αιγινιακού με τον Γαβριηλίδη στο 59', έδειχναν να το κρατούν ως το φινάλε, όμως η οπισθοχώρηση και η αύξηση της πίεσης των γηπεδούχων έφεραν το 1-1 στις καθυστερήσεις!

Έτσι, η ομάδα της βόρειας Πιερίας πήρε τον πρώτο της πόντο στη σεζόν και η παράδοση που ήθελε πέρυσι τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το ίδιο σκορ συνεχίστηκε.

Ο Αιγινιακός μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένος να διακόψει το αρνητικό σερί ηττών. Απείλησε με τον Γιαζιτζόγλου στο 2', αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Γεωργακόπουλο, Αρναρέλλη, ενώ η κυριότερη εξ αυτών σημειώθηκε στο 26' σε άστοχο σουτ του Μπρους. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, πάντως, έφτασε κοντά στο γκολ από στατικές φάσεις. Στο 18' από εκτέλεση φάουλ του Γκατσολάρι και στο 42' όταν ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναιγιάλειος αύξησε την πίεσή του και είχε μία καλή στιγμή στο 54' με κεφαλιά του Γεωργακόπουλου. Εν τέλει το 0-1 ήρθε στο 59'. Ο Τσερκέζος εκτέλεσε φάουλ και ο Γαβριηλίδης με κεφαλιά νίκησε τον Τόλιο και έδωσε το προβάδισμα στη «μαύρη θύελλα».

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Κώστας Νικολαΐδης προσπάθησε να τονώσει την επιθετική του γραμμή με αλλαγές. Αυτές σε συνδυασμό με την οπισθοχώρηση του Παναιγιαλείου αύξησαν την πίεση και η... ψυχρολουσία ήρθε στις καθυστερήσεις! Ο Πολίτης με διαδοχικές αποκρούσεις σε προσπάθειες των Βλάχου, Παπαδόπουλου έσωσε την εστία του, αλλά στο 92' ο Ζούρκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαδόπουλος με σουτ χάρισε στον Αιγινιακό τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Νταβέλας (Μακεδονίας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος (27' Αντωνιάδης), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Τσολακίδης, Δωματάς (55' Παπαδόπουλος), Σοφιάνης (75' Προσκυνητόπουλος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Παπαχρήστος, Στίκας, Σμίλτος, Μπρους, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Αρναρέλλης (68' Σκαρτσίλας), Γκούφας (75' Σταματής), Γεωργακόπουλος (84' Γκούμας).
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου