Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Κιλκισιακός-ΑΕ Καρίτσας 1-0 Ο Λυμπούδης και η νέα ερμηνεία του ...ΚΑΠ!

Με πολλά παράπονα απο τη διαιτησία του Λυμπούδη απο την ΕΠΣ Μακεδονίας γύρισε απο το Κιλκίς η ΑΕ Καρίτσας, η οποία ηττήθηκε 1-0 απο τον Κιλκισιακό, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Κατερίνης στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτή που δημιούργησε τις ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει τους βαθμούς της νίκης αλλά εκτός απο άστοχη στις τελικές της ενέργειες, δέχθηκε ένα τέρμα πληρώνοντας ένα δικό της λάθος και δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ του Μπελίτσα (45+) το οποίο τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πρίν τη λήξη του αγώνα ο Θεσσαλονικιός διαιτητής αρνήθηκε καθαρή παράβαση  μέσα στην περιοχή του Κιλκισιακού, ερμηνεύοντας την φάση με νέα δική του παράγραφο στον ΚΑΠ και υποστηρίζοντας ότι δεν σφύριξε αυτό που ο ίδιος είδε, επειδή περίμενε την υπόδειξη του ...βοηθού του....
Τα λόγια περεταίρω, είναι περιττά...

Διαιτητής ήταν ο Λυμπούδης με βοηθούς τους Τασόπουλο και Κωνσταντίνου

Κιλκισιακός (Μάκης Κατσαβάκης): Κολιοφούκας, Νικολαΐδης (75′ Πιπερτζής), Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Πολύζος, Μπελίτσας (70′ Καθάριος), Λογγινίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (87′ Ρετσινάς), Καρασίμος.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Τσιώμης, Λυκούργος (67′ Ταρασιάδης), Μπουτογιάννης, Τασίδης, Κωστόπουλος (75′ Μακράκης), Νταντίνης, Τροΐρης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μπέης (46′ Mαυρίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου