Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Αιγινιακός-ΠΑΟΚ 0-5 Δύσκολο απόγευμα στο Καυτατζόγλειο...


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αιγινιακού  με 5-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αιγινιακού με 5-0 για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αιγινιακός δεν κατάφερε να προβάλει σπουδαία αντίσταση απέναντι στον ΠΑΟΚ από τον οποίο ηττήθηκε με 5-0 στο Καυτανζόγλειο. Ο Αιγινιακός δεν μπορούσε να περιμένει πολλά από ένα παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και αποτέλεσε απλά μια ευκαιρία για ένα σπουδαίο ραντεβού κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με το σκορ να φτάσει στο 5-0 υπέρ του «δικεφάλου» στο Καυτανζόγλειο.
Άλλωστε ο όμιλος δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για κανέναν από τους δύο αντιπάλους, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη προκριθεί και την ομάδα της βόρειας Πιερίας με τις δύο ήττες από Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου να μην έχει καμία ελπίδα για να περάσει στην επόμενη φάση από τον 2ο όμιλο.


Μόλις από το 5ο λεπτό ο Λημνιός άνοιξε το σκορ και αυτό έδειχνε πως θα ακολουθήσει δύσκολη κατάσταση για την ομάδα της Πιερίας, η οποία όμως με καλή αμυντική λειτουργία και κλειστούς χώρους κατάφερε να κρατήσει το σκορ στο επίπεδο του 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η κούραση από την προσπάθεια να σταματήσει τον αντίπαλό του και η διαφορά ποιότητας έφερε περισσότερα λάθη στην άμυνα και γκολ. Ο Πρίγιοβιτς στο 53ο και το 67ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Ελ Καντουρί (71') και ο Σάκχοφ (81') διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 5-0. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοτσάνης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρακώστας (Λάρισας), Κουβαλάκης (Δράμας)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Καρακώστας, Ανδρικόπουλος, Γκατσολάρι (63' Ζούρκος), Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (69' Τσολακίδης), Ντόγος (56' Φουρτζίου), Δωματάς.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Ζαμπράνο, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο (58' Κάτσε), Σάκχοφ, Βρακάς (64' Ελ Καντουρί), Λημνιός, Πέλκας (61' Μακ), Πρίγιοβιτς.
Πηγή: footballleaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου